Εντοιχιζόμενες μπαταρίες με θερμοστάτη

Συστήματα 2 & 3 Εξόδων

Θερμοστάτες - Διακόπτες

Στο παρακάτω σχέδιο μπορείτε να δείτε τον τρόπο εγκατάστασης των εντοιχιζόμενων μπαταριών με θερμοστάτη με Συστήματα 2 και 3 εξόδων καθώς και επιλογές σε θερμοστάτες και διακόπτες, που ταιριάζουν με τα συγκεκριμένα συστήματα.

Κατεβάστε το αρχείο

Σχέδια και διαστάσεις χρήσιμα για την εγκατάσταση - και όχι μόνο.

Για τα προϊόντα της Grohe όπως μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, ντουζ, καζανάκια κάθε είδους κ.ά., μπορείτε να βρείτε στη σελίδα κάθε προϊόντος σχέδια, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην εγκατάστασή του. Τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν διαστάσεις, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Σας συστήνουμε να θέσετε υπόψη των υπευθύνων τεχνικών τα σχετικά σχέδια για τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα σχέδια ή να τα αποστείλετε στους υπεύθυνους μέσω email. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα, όπως οπές στα πλακάκια μπάνιου ή στα πλακάκια κουζίνας που δεν ταιριάζουν ακριβώς στις διαστάσεις των μπαταριών κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε, αν οι διαστάσεις του μοντέλου που σας ενδιαφέρει ταιριάζουν σε αυτές των ειδών υγιεινής που πιθανόν έχετε ήδη επιλέξει ή σκοπεύετε να επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, τα σχέδια σάς παρέχουν μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών τόσο πριν όσο και μετά την επιλογή των προϊόντων.

* Όπου είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε τα σχέδια σε ηλεκτρονική μορφή, προτείνουμε να αποφεύγετε τις εκτυπώσεις. Είναι μια πρακτική φιλική στο περιβάλλον.