Τεχνολογίες προϊόντων GROHE

Απαλός χειρισμός μπαταρίας GROHE SilkMove®

Αίσθηση μεταξένιας κίνησης στις μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας. Οι κεραμικοί δίσκοι στο μηχανισμό κάθε μπαταρίας είναι κατασκευασμένοι από κράμα που χρησιμοποιείται στο διάστημα. Οι μπαταρίες είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν σε μακροχρόνια χρήση με ενσωματωμένους μικρό-θάλαμους λιπαντικού στο εσωτερικό του μηχανισμού, για να λειτουργούν για μία ζωή χωρίς επιπλέον συντήρηση.

Τεστ μηχανικής απόδοσης GROHE SilkMove®

Εξοικονόμηση νερού GROHE EcoJoy™

Απολαμβάνετε το νερό, μειώνοντας την κατανάλωση και μεγιστοποιώντας την άνεση στο μπάνιο. Η οικονομική χρήση της ενέργειας και των φυσικών πόρων είναι σήμερα απαραίτητη για την προστασία του περιβάλλοντος. Η τεχνολογία εξοικονόμησης νερού GROHE EcoJoy™ αποτελεί εδώ και καιρό αναπόσπαστο μέρος πολλών εξαρτημάτων και ντους της εταιρίας. Δείτε περισσότερα »

Για εκθαμβωτικές Επιφάνειες GROHE Starlight®

Οι επιφάνειες με την GROHE Starlight® τεχνολογία έχουν εκθαμβωτικό φινίρισμα χρωμίου, ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, ενώ παράλληλα απωθούν τη βρωμιά, τις γρατσουνιές και το θάμπωμα, έτσι ώστε η εμφάνιση στις μπαταρίες μπάνιου, κουζίνας κ.λπ. να παραμένει καινούρια, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης.

Αθόρυβη λειτουργία GROHE Whisper®

Χαρείτε την απόλυτη ελευθερία σχεδίασης του μπάνιου σας και παράλληλα προστατεύστε την ιδιωτική σας ζωή με την τεχνολογία GROHE Whisper®, που έχουν όλα τα εντοιχιζόμενα συστήματα GROHE, η οποία εξαλείφει κάθε ενοχλητικό θόρυβο από το νερό ή τα υδραυλικά. Πρόκειται για το πιο αθόρυβο προϊόν (στην κατηγορία του) στη βιομηχανία.

Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας GROHE TurboStat®

Με εξαιρετική ακρίβεια, η επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνεται σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και διατηρείται για όλη τη διάρκεια του ντους σας. Η τεχνολογία αυτή συμβάλλει επίσης στην εξοικονόμηση νερού –π.χ. εάν υπάρξει πτώση στην πίεση του νερού κατά τη διάρκεια του ντους, ο θερμοστάτης ρυθμίζει άμεσα εκ νέου τη θερμοκρασία– έτσι δεν ξοδεύετε χρόνο και νερό, κάνοντας τις ρυθμίσεις με το χέρι.

Ψηφιακή ευφυΐα GROHE Digital®

Η απλότητα στο μπάνιο με την τεχνολογία GROHE Digital® δημιουργεί μια προσωπική εμπειρία με το νερό. Με εμπνευσμένα εικονίδια ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει εκ των προτέρων το συνδυασμό θερμοκρασίας του νερού, ταχύτητας ροής και διάρκειας που αυτός επιθυμεί και με ένα απλό άγγιγμα να απολαύσει το τέλειο ντους ή μπάνιο.

Τέλεια ροή GROHE DreamSpray®

Η τεχνολογία GROHE DreamSpray® είναι η συνταγή επιτυχίας για ποιότητα και καινοτομία, αφού δίνει τη βέλτιστη παροχή νερού για μια απαράμιλλη εμπειρία στο ντους και το μπάνιο. Ο μοναδικός σχεδιασμός διανέμει την ίδια ποσότητα νερού σε κάθε ακροφύσιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ομοιόμορφη ροή σε ό,τι μοτίβο ροής ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Ασφάλεια στο μπάνιο GROHE CoolTouch®

Πραγματική προστασία από τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων. Με ένα πρωτοποριακό κανάλι ψύξης και ειδικές συνδέσεις, το ζεστό νερό εισέρχεται στο θερμοστάτη και δημιουργεί ένα εμπόδιο ανάμεσα στο ζεστό νερό και την επιφάνεια χρωμίου. Η εξωτερική επιφάνεια των θερμοστατικών μπαταριών Grohtherm 3000 Cosmopolitan, 3000 και 2000 δεν υπερβαίνει τη θερμοκρασία του νερού του ντους.

Ευκολία στην εγκατάσταση GROHE QuickFix®

Η τεχνολογία GROHE QuickFix® απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης των προϊόντων, μειώνοντας την πολυπλοκότητα και τον αριθμό εξαρτημάτων που απαιτούνται για την τοποθέτησή τους, για εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Ο άξονας ελέγχου των πλαισίων Rapid SL μπαίνει στη θέση του με ένα click χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων, ενώ μόνο δύο βίδες απαιτούνται για την εγκατάσταση. Οι βάσεις τοίχου εγκαθίστανται εξίσου εύκολα και γρήγορα.