Τρόποι, Χρόνος & Κόστος Αποστολής

Πραγματοποιούμε αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Κόστος & Χρόνος Παράδοσης

Εντός Αττικής:
Δωρεάν σε 2 εργάσιμες ημέρες για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.
Δωρεάν σε 20 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας από το εργοστάσιο για τα προϊόντα που πρέπει να παραγγείλουμε.

Εκτός Αττικής:
Δωρεάν παράδοση σε μεταφορική εταιρία ή εταιρία courier επιλογής του πελάτη στους χρόνους που αναφέρονται στην παράδοση εντός Αττικής.
Ο παραλήπτης αναλαμβάνει το κόστος και τη μεταφορά της παραγγελίας στον τελικό προορισμό.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη μεταφορική εταιρία και η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Showroom BathroomPlus, Κηφισίας 186, 152 31 Χαλάνδρι, Τηλ.: 210 6710701.


Μπαταρίες GROHE EcoJoy™

Η τεχνολογία GROHE EcoJoy™ μας βοηθά να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για συνειδητή, οικονομική χρήση της ενέργειας και των πόρων.
Διαβάστε περισσότερα »

Το BathroomPlus Showroom σε νέες εγκαταστάσεις

Μετακομίσαμε και σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε, στις νέες μας εγκαταστάσεις.

Design και τεχνολογία για το νερό, το μπάνιο, την κουζίνα -και όχι μόνο- σε ένα σύγχρονο υψηλής αισθητικής κτίριο. Μπαταρίες, έπιπλα μπάνιου, είδη υγιεινής, πλακάκια μπάνιου, πλακάκια κουζίνας, καθρέφτες, ψηφίδες, καθώς και πολλά ακόμα από τους γνωστότερους διεθνώς οίκους σε τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν. Στο νέο μας show room θα λειτουργεί ειδικό τμήμα stock για επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας περιμένουμε Ανδρέα Παπανδρέου 29, Μαρούσι (δίπλα στο MALL) λίγα μέτρα από το σταθμό του Μετρό και του προαστιακού «Νερατζιώτισσα».