Τρόποι πληρωμής

Για να διευκολύνουμε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bathroom.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastecard, Maestro και American Express. Οι online συναλλαγές προστατεύονται από τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας και όλες τις τράπεζες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με αυτά. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάνει χρήση του πρωτοκόλλου Alpha e-Commerce για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, γι’ αυτό κατά τη διάρκεια καταχώρησής τους μεταφερόμαστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας. Το www.bathroom.gr σε καμία περίπτωση δεν κρατά στοιχεία πιστωτικών καρτών, καθώς όλα αυτά περνούν μέσω της Alpha Bank. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει ο κάτοχος της κάρτας να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας, έχοντας μαζί του την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά του, διότι δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Εάν η παραγγελία γίνει για λογαριασμό εταιρείας, η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και να είναι στο όνομα του παραλαβόντος.

ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ (PREPAID CARD)
Εάν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, υπάρχει η λύση της προπληρωμένης κάρτας (prepaid card), η οποία έχει σήμα Visa και εκδίδεται από συγκεκριμένες τράπεζες. Στην περίπτωση αυτή, το ποσό που χρησιμοποιείται είναι αυτό που έχετε καταθέσει και υπάρχει μέσα στην κάρτα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Όταν η παραγγελία παραδίδεται εντός Αττικής, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά μέχρι του ποσού των πεντακοσίων ευρώ (500 €) στον υπάλληλο που θα σας την παραδώσει. Για περιοχές εκτός Αττικής ισχύει μόνο η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στο λογαριασμό των:
Alpha Bank:
Αριθμός λογαριασμού : 359002320000620
IBAN: GR82 0140 3590 3590 0232 0000 620
Eurobank:
Αριθμός λογαριασμού: 00260384410200100614
IBAN: GR1502603840000410200100614
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
Αριθμός Λογαριασμού: 10047193361
IBAN: GR39 0110 1000 0000 1004 7193 361

Η επωνυμία της εταιρείας που εμφανίζεται στο λογαριασμό είναι Π.ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ Α.Ε. Στη συνέχεια πρέπει να στείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου ηλεκτρονικά στο [email protected] ή με fax στο 210 6710744, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας σας.

e-banking
Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων υπάρχουν τραπεζικά έξοδα. Παρακαλούμε όπως η κατάθεσή σας περιλαμβάνει και τα έξοδα τράπεζας.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ
Σε περίπτωση που δώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και θέλετε να παραλάβετε από το Showroom BathroomPlus, μπορείτε να εξοφλήσετε εκείνη τη στιγμή με μετρητά, εάν η παραγγελία σας είναι ύψους μέχρι του ποσού των πεντακοσίων ευρώ (500 €).

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.


Χρωματιστά. Ναι ... αλλά ποιά;

Τι είναι η τεχνολογία PVD.

Το χρώμα στο μπάνιο και την κουζίνα αποτελεί τάση με όλο και περισσότερους φίλους. Όμως όλες οι τεχνολογίες βαφής δεν είναι οι ίδιες. Η PVD (φυσική απόθεση ατμού) είναι η καλύτερη από πλευράς ανθεκτικότητας.
Πριν αποφασίσετε ενημερωθείτε. Διαβάστε την ανάλυση με τα χαρακτηριστικά αντοχής και σκληρότητας των επιφανειών PVD.
Δείτε τη συλλογή μας »


Παραδίδουμε με ασφάλεια

Εγγυόμαστε την προστασία σας με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και πρόσθετες καινοτόμες αντιμικροβιακές τεχνολογίες. Πραγματοποιείστε τις αγορές σας μέσω του eshop ή τηλεφωνικά. Θα επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα, θα σας ενημερώσουμε και θα σας παραδώσουμε με ασφάλεια, την παραγγελία σας. Τηλ: 210 67.10.701
Δευ. – Παρ.: 10.00-18:00, Σαβ.: 10.00–14.00
Email: [email protected]


Στο Μπάνιο ... ανέπαφα

Αντιμικροβιακές Τεχνολογίες και υλικά.

Η μείωση των κινδύνων που αφορούν στα μικρόβια και την μετάδοσή τους είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ.
Δείτε το ενδιαφέρον video για την χρήση φωτοκύτταρων στην ανέπαφη λειτουργία μπαταριών μπάνιου, στεγνωτήρων, διανομέων σαπουνιού κ.ά.
Επιλέξτε από τα νέα και πρωτοποριακά αυτά προϊόντα. »