Τρόποι πληρωμής

Για να διευκολύνουμε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bathroom.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastecard, Maestro και American Express. Οι online συναλλαγές προστατεύονται από τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας και όλες τις τράπεζες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με αυτά. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάνει χρήση του πρωτοκόλλου Alpha e-Commerce για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, γι’ αυτό κατά τη διάρκεια καταχώρησής τους μεταφερόμαστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας. Το www.bathroom.gr σε καμία περίπτωση δεν κρατά στοιχεία πιστωτικών καρτών, καθώς όλα αυτά περνούν μέσω της Alpha Bank. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει ο κάτοχος της κάρτας να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας, έχοντας μαζί του την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά του, διότι δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Εάν η παραγγελία γίνει για λογαριασμό εταιρείας, η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και να είναι στο όνομα του παραλαβόντος.

ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ (PREPAID CARD)
Εάν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, υπάρχει η λύση της προπληρωμένης κάρτας (prepaid card), η οποία έχει σήμα Visa και εκδίδεται από συγκεκριμένες τράπεζες. Στην περίπτωση αυτή, το ποσό που χρησιμοποιείται είναι αυτό που έχετε καταθέσει και υπάρχει μέσα στην κάρτα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Όταν η παραγγελία παραδίδεται εντός Αττικής, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά μέχρι του ποσού των χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500€) στον υπάλληλο που θα σας την παραδώσει. Για περιοχές εκτός Αττικής ισχύει μόνο η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στο λογαριασμό των:
Alpha Bank:
Αριθμός λογαριασμού : 359002320000620
IBAN: GR82 0140 3590 3590 0232 0000 620
Eurobank:
Αριθμός λογαριασμού: 00260384410200100614
IBAN: GR1502603840000410200100614
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
Αριθμός Λογαριασμού: 10047193361
IBAN: GR39 0110 1000 0000 1004 7193 361

Η επωνυμία της εταιρείας που εμφανίζεται στο λογαριασμό είναι Π.ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ Α.Ε. Στη συνέχεια πρέπει να στείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου ηλεκτρονικά στο info@bathroom.gr ή με fax στο 210 6710744, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας σας.

e-banking
Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων υπάρχουν τραπεζικά έξοδα. Παρακαλούμε όπως η κατάθεσή σας περιλαμβάνει και τα έξοδα τράπεζας.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ
Σε περίπτωση που δώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και θέλετε να παραλάβετε από το Showroom BathroomPlus, μπορείτε να εξοφλήσετε εκείνη τη στιγμή με μετρητά, εάν η παραγγελία σας είναι ύψους έως 1.500€.

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.


Μπαταρίες GROHE EcoJoy™

Η τεχνολογία GROHE EcoJoy™ μας βοηθά να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για συνειδητή, οικονομική χρήση της ενέργειας και των πόρων.
Διαβάστε περισσότερα »

Το BathroomPlus Showroom σε νέες εγκαταστάσεις

Μετακομίσαμε και σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε, στις νέες μας εγκαταστάσεις.

Design και τεχνολογία για το νερό, το μπάνιο, την κουζίνα -και όχι μόνο- σε ένα σύγχρονο υψηλής αισθητικής κτίριο. Μπαταρίες, έπιπλα μπάνιου, είδη υγιεινής, πλακάκια μπάνιου, πλακάκια κουζίνας, καθρέφτες, ψηφίδες, καθώς και πολλά ακόμα από τους γνωστότερους διεθνώς οίκους σε τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν. Στο νέο μας show room θα λειτουργεί ειδικό τμήμα stock για επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας περιμένουμε Ανδρέα Παπανδρέου 29, Μαρούσι (δίπλα στο MALL) λίγα μέτρα από το σταθμό του Μετρό και του προαστιακού «Νερατζιώτισσα».