Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους:

1) Παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Εγγραφείτε στο bathroom.gr. Μετά, βάλτε τα προϊόντα που θέλετε στο καλάθι αγοράς και ακολουθείστε τις οδηγίες για την ολοκλήρωση της καταχώρησης και την πληρωμή.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και Κυριακές - Αργίες.
Τηλεφωνικώς, δεχόμαστε παραγγελίες
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00 – 18.00,
Σάββατο: 10.00 – 15.00

2) Τηλεφωνική παραγγελία

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο τηλέφωνο 210 6710701 ή να τη στείλετε στο Fax 210 6710744. Στις περιπτώσεις αυτές, παρακαλούμε να διευκρινίσετε ότι η παραγγελία είναι μέσω του bathroom.gr.

Εάν την αποστείλετε με Fax, παρακαλούμε, εκτός από τα στοιχεία του προϊόντος/ων που θέλετε να παραγγείλετε και την επισήμανση ότι είναι από το bathroom.gr, να συμπληρώσετε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο για να έλθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

3) Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στο e-mail: info@bathroom.gr, γράφοντας τα στοιχεία και την ποσότητα του προϊόντος/ων που επιθυμείτε να παραγγείλετε, το oνοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σας για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.


Μπαταρίες GROHE EcoJoy™

Η τεχνολογία GROHE EcoJoy™ μας βοηθά να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για συνειδητή, οικονομική χρήση της ενέργειας και των πόρων.
Διαβάστε περισσότερα »

Το BathroomPlus Showroom σε νέες εγκαταστάσεις

Μετακομίσαμε και σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε, στις νέες μας εγκαταστάσεις.

Design και τεχνολογία για το νερό, το μπάνιο, την κουζίνα -και όχι μόνο- σε ένα σύγχρονο υψηλής αισθητικής κτίριο. Μπαταρίες, έπιπλα μπάνιου, είδη υγιεινής, πλακάκια μπάνιου, πλακάκια κουζίνας, καθρέφτες, ψηφίδες, καθώς και πολλά ακόμα από τους γνωστότερους διεθνώς οίκους σε τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν. Στο νέο μας show room θα λειτουργεί ειδικό τμήμα stock για επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας περιμένουμε Ανδρέα Παπανδρέου 29, Μαρούσι (δίπλα στο MALL) λίγα μέτρα από το σταθμό του Μετρό και του προαστιακού «Νερατζιώτισσα».