Οδηγίες εγκατάστασης

Σχέδια και διαστάσεις χρήσιμα για την εγκατάσταση - και όχι μόνο.

Για τα προϊόντα της Grohe όπως μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, ντουζ, καζανάκια κάθε είδους κ.ά., μπορείτε να βρείτε στη σελίδα κάθε προϊόντος σχέδια, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην εγκατάστασή του. Τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν διαστάσεις, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Σας συστήνουμε να θέσετε υπόψη των υπευθύνων τεχνικών τα σχετικά σχέδια για τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα σχέδια ή να τα αποστείλετε στους υπεύθυνους μέσω email. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα, όπως οπές στα πλακάκια μπάνιου ή στα πλακάκια κουζίνας που δεν ταιριάζουν ακριβώς στις διαστάσεις των μπαταριών κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε, αν οι διαστάσεις του μοντέλου που σας ενδιαφέρει ταιριάζουν σε αυτές των ειδών υγιεινής που πιθανόν έχετε ήδη επιλέξει ή σκοπεύετε να επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, τα σχέδια σάς παρέχουν μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών τόσο πριν όσο και μετά την επιλογή των προϊόντων.

* Όπου είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε τα σχέδια σε ηλεκτρονική μορφή, προτείνουμε να αποφεύγετε τις εκτυπώσεις. Είναι μια πρακτική φιλική στο περιβάλλον.

Μπαταρίες GROHE EcoJoy™

Η τεχνολογία GROHE EcoJoy™ μας βοηθά να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για συνειδητή, οικονομική χρήση της ενέργειας και των πόρων.
Διαβάστε περισσότερα »

Το BathroomPlus Showroom σε νέες εγκαταστάσεις

Μετακομίσαμε και σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε, στις νέες μας εγκαταστάσεις.

Design και τεχνολογία για το νερό, το μπάνιο, την κουζίνα -και όχι μόνο- σε ένα σύγχρονο υψηλής αισθητικής κτίριο. Μπαταρίες, έπιπλα μπάνιου, είδη υγιεινής, πλακάκια μπάνιου, πλακάκια κουζίνας, καθρέφτες, ψηφίδες, καθώς και πολλά ακόμα από τους γνωστότερους διεθνώς οίκους σε τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν. Στο νέο μας show room θα λειτουργεί ειδικό τμήμα stock για επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας περιμένουμε Ανδρέα Παπανδρέου 29, Μαρούσι (δίπλα στο MALL) λίγα μέτρα από το σταθμό του Μετρό και του προαστιακού «Νερατζιώτισσα».