Οδηγίες εγκατάστασης

Σχέδια και διαστάσεις χρήσιμα για την εγκατάσταση - και όχι μόνο.

Για τα προϊόντα της Grohe όπως μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, ντουζ, καζανάκια κάθε είδους κ.ά., μπορείτε να βρείτε στη σελίδα κάθε προϊόντος σχέδια, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην εγκατάστασή του. Τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν διαστάσεις, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Σας συστήνουμε να θέσετε υπόψη των υπευθύνων τεχνικών τα σχετικά σχέδια για τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα σχέδια ή να τα αποστείλετε στους υπεύθυνους μέσω email. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα, όπως οπές στα πλακάκια μπάνιου ή στα πλακάκια κουζίνας που δεν ταιριάζουν ακριβώς στις διαστάσεις των μπαταριών κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε, αν οι διαστάσεις του μοντέλου που σας ενδιαφέρει ταιριάζουν σε αυτές των ειδών υγιεινής που πιθανόν έχετε ήδη επιλέξει ή σκοπεύετε να επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, τα σχέδια σάς παρέχουν μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών τόσο πριν όσο και μετά την επιλογή των προϊόντων.

* Όπου είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε τα σχέδια σε ηλεκτρονική μορφή, προτείνουμε να αποφεύγετε τις εκτυπώσεις. Είναι μια πρακτική φιλική στο περιβάλλον.


Χρωματιστά. Ναι ... αλλά ποιά;

Τι είναι η τεχνολογία PVD.

Το χρώμα στο μπάνιο και την κουζίνα αποτελεί τάση με όλο και περισσότερους φίλους. Όμως όλες οι τεχνολογίες βαφής δεν είναι οι ίδιες. Η PVD (φυσική απόθεση ατμού) είναι η καλύτερη από πλευράς ανθεκτικότητας.
Πριν αποφασίσετε ενημερωθείτε. Διαβάστε την ανάλυση με τα χαρακτηριστικά αντοχής και σκληρότητας των επιφανειών PVD.
Δείτε τη συλλογή μας »


Παραδίδουμε με ασφάλεια

Εγγυόμαστε την προστασία σας με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και πρόσθετες καινοτόμες αντιμικροβιακές τεχνολογίες. Πραγματοποιείστε τις αγορές σας μέσω του eshop ή τηλεφωνικά. Θα επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα, θα σας ενημερώσουμε και θα σας παραδώσουμε με ασφάλεια, την παραγγελία σας. Τηλ: 210 67.10.701
Δευ. – Παρ.: 10.00-18:00, Σαβ.: 10.00–14.00
Email: [email protected]


Στο Μπάνιο ... ανέπαφα

Αντιμικροβιακές Τεχνολογίες και υλικά.

Η μείωση των κινδύνων που αφορούν στα μικρόβια και την μετάδοσή τους είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ.
Δείτε το ενδιαφέρον video για την χρήση φωτοκύτταρων στην ανέπαφη λειτουργία μπαταριών μπάνιου, στεγνωτήρων, διανομέων σαπουνιού κ.ά.
Επιλέξτε από τα νέα και πρωτοποριακά αυτά προϊόντα. »