Η εταιρία μας

Το bathroom.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Π. ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ Α.Ε., η οποία έχει μια αναπτυσσόμενη πορεία για πάνω από 45 χρόνια σε ό,τι αφορά στα είδη μπάνιου στην ελληνική αγορά.

Η αφετηρία της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας μας ήταν το 1962, όταν ο Νίκος Σαπουντζής ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα του κορυφαίου γερμανικού Οίκου ειδών κρουνοποιίας GROHE. Ακολούθησε η ίδρυση της Ν. Σαπουντζής Α.Ε., με έδρα την Γ. Σεπτεμβρίου 50, και η επέκταση της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και σε αλλά προϊόντα μπάνιου όπως του KERAMAG στα είδη υγιεινής, του KEUCO στα αξεσουάρ μπάνιου, και του DAL στα φλουσόμετρα και στα εντοιχιζόμενα καζανάκια.

Η δυναμική συμμετοχή της Πέννυς Σαπουντζή και η αντιπροσώπευση της KLAFS, κορυφαίας γερμανικής εταιρίας σε Sauna-Spa, οδήγησαν την εταιρεία σε ταχεία ανάπτυξη, κατατάσσοντάς την στις κορυφαίες του κλάδου και καθιερώνοντάς την στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας.

Το 2006 υπήρξε ένας νέος σταθμός για την εταιρία με τη δημιουργία του καταστήματος Bathroomplus από το Χρήστο Αντωνόπουλο, υιό της Πέννυς Σαπουντζή, το οποίο αποτέλεσε την αρχή μίας σημαντικής παρουσίας στο χώρο των καταστημάτων ειδών υγιεινής. Στο Bathroomplus, ένα χώρο υψηλής αισθητικής, βρίσκονται συγκεντρωμένα τα μεγαλύτερα ονόματα των διεθνών οίκων στον τομέα του σύγχρονου design για το μπάνιο.

Σήμερα, η εταιρία Π.Σαπουντζή Α.Ε. εδρεύει στην Ανδρέα Παπανδρέου 29 στο Μαρούσι και δραστηριοποιείται με επιτυχία σε τρείς τομείς :

  • Χονδρική
  • Λιανική και
  • Έργα (Συνεργασίες με ξενοδοχεία, κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, δημόσια έργα)

Τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία μας τηρούν όλες τις προδιαγραφές που επιβάλλουν οι ευρωπαϊκοί κανόνες, ώστε να εξασφαλίζεται τόσο η ποιότητα όσο και η εγγύηση του προϊόντος. Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό και το άρτια οργανωμένο τμήμα Service εξασφαλίζουν άριστο after sales support.

Σκοπός μας είναι η διάθεση προϊόντων για το μπάνιο άριστης ποιότητας, υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.

Φιλοσοφία μας είναι να καινοτομούμε στον τομέα μας, στα είδη μπάνιου, με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα και καλύπτουν τις όποιες ανάγκες των συνεργαζόμενων μαζί μας. Για το λόγο αυτό, παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τάσεις και εξελίξεις της αγοράς, εκσυγχρονιζόμαστε και επενδύουμε σε νέες ιδέες και προτάσεις.

Βασική αρχή μας είναι να λειτουργούμε με «ανθρώπινο πρόσωπο», έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο των προσπαθειών μας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες, διαλέγοντας τις προτάσεις τους από μία τεράστια γκάμα μπαταριών μπάνιου και κουζίνας, πλακιδίων, ειδών υγιεινής, υδρομασάζ, κ.λπ. των κορυφαίων Οίκων παγκοσμίως. Οι προτάσεις συμπληρώνονται από εφαρμογές τσιμεντοκονίας-μαρμαροκονίας με υλικά υψηλής ποιότητας και εγγύηση 7 ετών.

Η εταιρία μας, πιστεύοντας ακράδαντα στην ανεκτίμητη αξία του έμψυχου δυναμικού, επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξή του μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, δημιουργώντας έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη σε όλα τα τμήματα τόσο για την περαιτέρω ανάπτυξή της όσο και για τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών μας.

Μπαταρίες GROHE EcoJoy™

Η τεχνολογία GROHE EcoJoy™ μας βοηθά να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για συνειδητή, οικονομική χρήση της ενέργειας και των πόρων.
Διαβάστε περισσότερα »

Το BathroomPlus Showroom σε νέες εγκαταστάσεις

Μετακομίσαμε και σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε, στις νέες μας εγκαταστάσεις.

Design και τεχνολογία για το νερό, το μπάνιο, την κουζίνα -και όχι μόνο- σε ένα σύγχρονο υψηλής αισθητικής κτίριο. Μπαταρίες, έπιπλα μπάνιου, είδη υγιεινής, πλακάκια μπάνιου, πλακάκια κουζίνας, καθρέφτες, ψηφίδες, καθώς και πολλά ακόμα από τους γνωστότερους διεθνώς οίκους σε τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν. Στο νέο μας show room θα λειτουργεί ειδικό τμήμα stock για επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας περιμένουμε Ανδρέα Παπανδρέου 29, Μαρούσι (δίπλα στο MALL) λίγα μέτρα από το σταθμό του Μετρό και του προαστιακού «Νερατζιώτισσα».