Η εταιρία μας

Καλώς ήλθατε στο eshop μας. Είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του Bathroomplus και της εταιρίας Π. ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ Α.Ε., η οποία έχει μια αναπτυσσόμενη πορεία για πάνω από 50 χρόνια σε ό,τι αφορά στα είδη μπάνιου στην ελληνική αγορά.

Η αφετηρία της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας μας ήταν το 1962, όταν ο Νίκος Σαπουντζής ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα του κορυφαίου γερμανικού Οίκου ειδών κρουνοποιίας GROHE. Ακολούθησε η ίδρυση της Ν. Σαπουντζής Α.Ε., με έδρα την Γ. Σεπτεμβρίου 50, και η επέκταση της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και σε αλλά προϊόντα μπάνιου όπως του KERAMAG στα είδη υγιεινής, του KEUCO στα αξεσουάρ μπάνιου, και του DAL στα φλουσόμετρα και στα εντοιχιζόμενα καζανάκια.

Η δυναμική συμμετοχή της Πέννυς Σαπουντζή και η αντιπροσώπευση της KLAFS, κορυφαίας γερμανικής εταιρίας σε Sauna-Spa, οδήγησαν την εταιρεία σε ταχεία ανάπτυξη, κατατάσσοντάς την στις κορυφαίες του κλάδου και καθιερώνοντάς την στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας.

Το 2006 υπήρξε ένας νέος σταθμός για την εταιρία με τη δημιουργία του καταστήματος Bathroomplus από το Χρήστο Αντωνόπουλο, υιό της Πέννυς Σαπουντζή, το οποίο αποτέλεσε την αρχή μίας σημαντικής παρουσίας στο χώρο των καταστημάτων ειδών υγιεινής. Στο Bathroomplus, ένα χώρο υψηλής αισθητικής, βρίσκονται συγκεντρωμένα τα μεγαλύτερα ονόματα των διεθνών οίκων στον τομέα του σύγχρονου design για το μπάνιο.

Σήμερα, η εταιρία Π.Σαπουντζή Α.Ε. εδρεύει στην Ανδρέα Παπανδρέου 29 στο Μαρούσι και δραστηριοποιείται με επιτυχία σε τρείς τομείς :

  • Χονδρική
  • Λιανική και
  • Έργα (Συνεργασίες με ξενοδοχεία, κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, δημόσια έργα)

Τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία μας τηρούν όλες τις προδιαγραφές που επιβάλλουν οι ευρωπαϊκοί κανόνες, ώστε να εξασφαλίζεται τόσο η ποιότητα όσο και η εγγύηση του προϊόντος. Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό και το άρτια οργανωμένο τμήμα Service εξασφαλίζουν άριστο after sales support.

Σκοπός μας είναι η διάθεση προϊόντων για το μπάνιο άριστης ποιότητας, υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.

Φιλοσοφία μας είναι να καινοτομούμε στον τομέα μας, στα είδη μπάνιου, με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα και καλύπτουν τις όποιες ανάγκες σας. Για το λόγο αυτό, παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τάσεις και εξελίξεις της αγοράς, εκσυγχρονιζόμαστε και επενδύουμε σε νέες ιδέες και προτάσεις.

Βασική αρχή μας είναι να λειτουργούμε με «ανθρώπινο πρόσωπο», έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο των προσπαθειών μας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας επιλέγουν για το eshop από μία τεράστια γκάμα μπαταριών μπάνιου και κουζίνας, πλακιδίων, ειδών υγιεινής, υδρομασάζ, κ.λπ. των κορυφαίων Οίκων παγκοσμίως.

Στο eshop μας θα βρείτε, μεταξύ άλλων, συλλογές προϊόντων για Χρωματιστά είδη, για Αντιμικροβιακές Τεχνολογίες καθώς και για Α.Μ.Ε.Α..


Χρωματιστά. Ναι ... αλλά ποιά;

Τι είναι η τεχνολογία PVD.

Το χρώμα στο μπάνιο και την κουζίνα αποτελεί τάση με όλο και περισσότερους φίλους. Όμως όλες οι τεχνολογίες βαφής δεν είναι οι ίδιες. Η PVD (φυσική απόθεση ατμού) είναι η καλύτερη από πλευράς ανθεκτικότητας.
Πριν αποφασίσετε ενημερωθείτε. Διαβάστε την ανάλυση με τα χαρακτηριστικά αντοχής και σκληρότητας των επιφανειών PVD.
Δείτε τη συλλογή μας »


Παραδίδουμε με ασφάλεια

Εγγυόμαστε την προστασία σας με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και πρόσθετες καινοτόμες αντιμικροβιακές τεχνολογίες. Πραγματοποιείστε τις αγορές σας μέσω του eshop ή τηλεφωνικά. Θα επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα, θα σας ενημερώσουμε και θα σας παραδώσουμε με ασφάλεια, την παραγγελία σας. Τηλ: 210 67.10.701
Δευ. – Παρ.: 10.00-18:00, Σαβ.: 10.00–14.00
Email: [email protected]athroomplus.gr


Στο Μπάνιο ... ανέπαφα

Αντιμικροβιακές Τεχνολογίες και υλικά.

Η μείωση των κινδύνων που αφορούν στα μικρόβια και την μετάδοσή τους είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ.
Δείτε το ενδιαφέρον video για την χρήση φωτοκύτταρων στην ανέπαφη λειτουργία μπαταριών μπάνιου, στεγνωτήρων, διανομέων σαπουνιού κ.ά.
Επιλέξτε από τα νέα και πρωτοποριακά αυτά προϊόντα. »